resim
Çağdaş Atan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Başakşehir
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 252
    gereksiz yükseldiğimiz kişi. son haftalarda bazı düdüklerin psikolojik sonuçları hep bunlar. çağdaş atan mane'yi saklasa ne olacak eve götürse ne olacak? kafaya koymuş galatasaray'a bakar turşuya dönmesi tüm rakiplerin. ayrımsız söylüyorum. galatasaray oynadıkça tempo yakalamaya başladı. rakip takımlar da rakip hakemler de el yükseltmeye çalışıyorlar her maç artan hatalarla vs. ama gel gelelim 6 puan öndeyiz, nisan ortasındayız.

    buraya kadar sahaya ve kendimize odaklanarak geldik. okan hoca ve topçular sahada biz de tribünde elimizden geleni verdikçe davul da tokmak da hala bizde. ligin kalanında ciddi psikoloji ve sinir harbi yaşatacaklar. yok çağdaş mane'yi saklamış yok thiam'a turşu yaptırmışla uğraşırsak yıpranırız.

    alayını yeneceğiz. rakip takımlar da rakip hakemler de engel olamayacak. yönetimin de uyuduğunu sanmıyorum elden geleni yapıyorlar. ama and olsun fırat develioğlu'nun attığı taşın devamı gelmezse çok ama çok ağır yönetim muhalifi olacağım. şampiyon olduk yazın tff ve mhk değişti olay bitti değil. eğer hukuken bir sonuç alınabilecekse gidilsin sonuna kadar. neticede mafyalık yapmıyoruz hukuk önünde hakkımızı arıyoruz. asla geri çekilmemeli. eğer hukuken bir sıkıntıları yoksa zaten olay muhatapların hepsi için kapanır geçer.

    (bkz: 14 nisan 2023 galatasaray kayserispor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın