• 52
    bu maçta futbolcularımızdan, hocamızdan, teknikten ve taktikten daha önemli bir şey varsa o da agresif tribündür. galatasaray taraftarına çok önemli görevler düşüyor. tff'ye, mhk'ye ve rakiplerimize çok önemli mesajlar verilmesi gerekiyor. şu durumda taraftarın mutlaka ayakta kalması ve desteğe kesintisiz bir şekilde sezon sonuna kadar devam etmesi lazım.

    kayseri bizim maça gelinceye kadar üst üste lig ve kupa maçları oynamış olarak gelecek. bu durum dar kadrolarının yıpranmasına neden olabilir. bizim maçta belki son bir efor ile oynamak isteyeceklerdir ama bizim maçtan sonra tekrar hafta içi oynayacakları için büyük olasılık yenileceklerdir. çağdaş atan bizim maça özel olarak hazırlanacaktır. son maçlarda özellikle savunma tarafında yaşadığımız sorunların üzerine gidecektir.

    ads ve başakşehir maçları gösterdi ki beklerin arkasını arkasına atılan toplar ve bekine yardım etmeyen kanatlar en büyük sorunumuz. bu nedenle fiziksel olarak hazırlansa dahi zaniolo yerine rashica ilk on bir olacaktır. mertens'in de fiziksel açıdan biraz daha toparlayacak olması da bizim için şans. son kupa maçında iyi oynayan ve oyununu golle de süsleyen icardi'nin de bu maçta formda ve istekli olacağını düşünüyorum. birkaç maçtır sallanan oliveira'nın formunu arttırması şart oğlu şart.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın