resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 686
    yine aglayan zat.

    https://www.hurriyet.com.tr/...-bulmuyoruz-42249164

    --- alıntı ---

    tff'nin kararını adil bulmadıklarını söyleyen çebi, "tff başkanı, 5 çekimser kulübe baskı yaparak kararlarını değiştirdi. bu görüşmeden sonra güncel kararı destekleyen kulüp sayısı 6'dan 11’e çıktı. biz, ligin bu şekilde tescil edilmesini adil ve adaletli bulmuyoruz." dedi.

    "valerien ısmael'e görev verdiğim için pişman değilim"

    valerien ısmael için konuşan çebi, “puan ortalamasına baktığınızda şenol güneş başarılı, valerien ısmael başarısız. fakat ben valerien ısmael’e görev verdiğim için pişman değilim. kimse bana ‘sezona valerien ısmael ile başladığım için pişmanım’ dedirtemez.” açıklamasında bulundu.

    "durması gereken yeri bilecek"

    ahmet nur çebi açıklamasında "tff ve tff başkanı 'kabadayı' tarzı ile beşiktaş'a hitap edemez. geldiği gün elini kürsüye vurmaya kalktı. durması gereken yeri bilecek. burası beşiktaş." dedi.

    "bizimle devam etmek istiyor"

    çebi, ingiliz oyuncu redmond için “redmond bizimle devam etmek istiyor. istek varsa yola çıkacağız. kendisi devam etmek istediğini söyledi. biz de kendisi ile anlaşmaya çalışacağız.” açıklamasını yaptı.

    --- alıntı ---

    benim artik cidden tadim kacti ya. turk futbolundan sogudum, bir gun riza, bir gun anc konusur, diger yandan bir takim haksiz sekilde ligde tutunur, donuyorsun ote yana bir futbolcunun karisi isi gucu birakmis atarli giderli videolar storyler ceker.

    rekor kirdigimiz sezonun allah belasini versin biran once bitse de sampiyon olup unutsak moduna girdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın