resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2425
    bu ligde takimina kendisinin takimimiza kattigi katma degeri veren en fazla bir elin parmagi kadar futbolcu vardir. bunlari da sayin deseniz gayri ihtiyari yine boey ile baslarim saymaya.

    su an orta/isabet orani dusuk evet, ama hep orada boey. sabri sarioglu'nu da zamaninda ortalari yuzunden cok elestirdik, ama sabri de boey kadar olmasa da hucumda cogu zaman olmasi gereken yerdeydi ve fiziksel olarak iyi oldugu sezonlarda tum elestirilere ragmen teknik direktorlerimiz onu tercih ettiler. bunun degerini yarin boey olmadiginda daha iyi anlayacagiz.

    hucumuna ek olarak sag kulvarda mac boyu olmasi gereken her yerde var boey. ve girdigi mucadelelerin cogunu kazaniyor. oyle bir alistirdi ki bizi buna, taraftar olarak sag kanadimizda baska arkadaslarin da belirttigi gibi endise bile etmedigimiz ama aleyhimize gol pozisyonuna sebebiyet verecek onlarca atagi daha baslamadan bitirip, ustune de lehimize gelismesine sebep olmuslugu var. yani sadece rakip atagi da bitirmiyor, topun da takimimizda kalmasini saglayip takimin geri kalani sahaya iyi dagilmissa eger genelde rakip kaleye kadar giden ataklar baslatiyor. sanki ozellikleri elle secerek yuklenmis gibi.

    sene basinda tribunde alkislamaktan ellerim patliyordu, simdi sadece sasirarak tebessum ediyorum bazi pozisyonlarda.

    boey'in takimimizda olmadigi senaryoda, takimin ozellikle sag kulvardaki atak etkinliginin ayni seviyede kalmasi icin, on tarafla birlikte hatta belki orta sahayla birlikte degisime gitmemiz gerekecek.

    normalde bu sene sadece futbol ozelinde degil, kimi/neyi ovsem hayat dalga gecer gibi ertesi gunden hatta bazen daha cumlemi tamamlar tamamlamaz ovdugumu elimde patlattigi icin, totem olsun diye sozluge bazen cok istememe ragmen takimla ilgili yazmamayi tercih ediyorum. ama boey arkadasimizin benim cenabetligime maruz kalacagini hic sanmiyorum :) cocuk baska bir boyutta takiliyor.

    kaca gider ne olur bilemem, ama sonrasinda uzun bir sure "22-23 sezonu boey gibi sag bek" arayacagimiza simdiden eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın