• 42
    sözlükteki galatasaray taraftarının başlığında yine hafif komik davrandığı maçlardan birisi.

    arkadaşlar totemi bırakalım. sonra maç saatinde görüyorum "fenerbahçe 3-0 alır" yazanlar gelip maç hakikaten 3-0 olunca şikayete başlıyorlar. e "3-0 alır" demiştiniz, niye olduğunda "demiştim" moduna giriyorsunuz? böyle sallamıyoruz moduna girip 6 saat önceden maçı düşünmeye, son saniyeye kadar gerginlik içinde izlemeye gerek yok.

    karagümrük bu maçta, oynadığı oyunla, çizgisiyle, fenerbahçe'nin son haftadaki çizgisiyle puan veya puanlar almalıdır ve alacaktır. galatasaray taraftarı açısından umursanacak ve izlenecek bir maçtır. sözlükteki bütün galatasaray taraftarı "sallamıyoruz" moduna girip 10 dakika içinde ev sahibi 1 gol atarsa işi gücü bırakıp buraya gelip totemi duble yapıp "şimdi çalarlar bir penaltı" yazacaktır. muhtemelen penaltı da olacaktır...

    ben ne olursa olsun farkın bu maçtan sonra en fazla 8e ineceğini düşünüyorum. maçı sallıyorum, maçı izleyeceğim, öyle "ilk 30 dakikada 3-0 falan olur" yazanlara da şampiyonluk yolundaki bir takımın taraftarı olarak böyle ucuz totemleri bırakmalarını tavsiye ediyorum. bu fenerbahçe takımı bu haliyle, ilk yarım saatte 3 penaltı çalınsa da maçı 3-0 falan yapamaz.

    fenerbahçe kazanırsa ilk yarıdaki gibi zorlanarak, rakibin çok bariz 2-3 kişisel hatası ile ancak kazanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın