resim
Roberto Firmino Barbosa de Oliveira
Takım:Al-Ahli
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 129
    temsilcisi boey, szalai, berisha, meyer, frey, zajc, rami, falette, tolga ciğerci, luiz gustavo, pelkas ve joshua king'in de temsilciliğini yaptığı rogon. bu şirketin ali koç ile iyi ilişkileri var. (adamlar boey harici fenere çalışmış resmen) sene başında yaşanan boey krizinin en büyük sebeplerinden birisi de ali koç'un bunlara boey gibi bir oyuncunun fenerbahçe'ye önerilmediği için sitem etmesi ve ortalığı karıştırması.

    aziz yıldırım'ın geri dönmesini isteyen tayfa bu konu yüzünden ali koç'u fiyaskonun kralını yaşamasına rağmen hala rogon şirketiyle çalıştığı için topa tutuyor. adamlar fenerbahçe'den 10 m euro civarı bir para tokatladı. szalai vasat, gerisi çöp olduğu için muhtemelen firmino fenerbahçe'ye söz verilmiştir. söz verilmese bile ali koç bastırır almak için. "10 tane çöp itelediniz, bari firmino'yu ikna edin" diye girer lafa.

    zaten bu menajer veya menajerlik firmalarının türk takımlarını birbiri ile kapıştırmasına özne olan futbolcular ligimizde pek tutunamıyor. son örneği joao pedro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın