• 194
    35. haftadaki sivasspor maçına şampiyon çıkarız.

    bjk’nin eskisi rıza ile fb’nin çözüm ortağı mecnun’un ortalığı gerip olay çıkarma hevesleri de kursaklarında kalır.

    başka yazanlarda olmuş açık ara ligin en iyi takımı olmamıza ve açık ara diğer rakiplerimizden daha iyi oynuyor olmamıza rağmen rahat değiliz çünkü bariz şekilde engellenmeye çalışılıyoruz.

    rahat olmamak ise büyük bir gerginliğe ve sinir harbine dönüşüyor çünkü bu şampiyonluk gerçekten önemli. bizim şampiyon olup belirli gelirlere ulaşmamız ve futbolcularımızı şampiyonlar ligi gibi bir platforma çıkarmamız ne kadar önemli ise rakibimizin de yıllardır beklediği o şampiyonluğa ulaşamayacak olması, finansal açıdan tamamen çıkmaza girecek olması -çünkü hem lig ve avrupa geliri olacak hem de dördüncü yıldız ile ürün ve kombine satışları artacak- çok ama çok kritik öneme sahip.

    bizde bu sene şampiyon olur isek hem aslında taraftar nezdinde kredisi bitmiş dursun özbek yeniden kredi kazanacak hem de erden timur gibi gelecek dönemler için önemli bir başkan adayı camia içinde yükselmiş olacak. karşı tarafta ise aziz yıldırım sonrası en çok bel bağladıkları ali koç dönemi açılmamak üzere kapanmış olacak.

    biz fatih terim sonrası kulüp içerisinden yeni bir "kendi adı ile dönemi anılabilecek" bir hoca çıkartmış olacağız ve okan hoca da futbolculuğundaki malum sezon için taraftar ile helalleşmiş olacak. onlar ise bu sefer bizi kurtaracak kişiyi bulduk dedikleri adamı brezilya uçağına bindirecekler.

    biz araziler ile yatırımlar ile daha da büyürken karşı taraf daha da küçülecek ve “ezeli” rekabetin bitişi başlayacak.

    işte o sene bu sene! bundan 15-20 sene sonra biz türkiye’nin bayern’i iken en yakın rakibimiz ancak liepzig kadar olacak bu sene o kadar önemli işte!

    edit: imla, yazım vb düzeltmeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın