• 144
    son kupa maçlarından sonra fenerbahçe'ye geçen üstünlüktür. malesef sahada istediğin kadar sonuç al, kalan maçlarda sürekli doğranacağını bilen bir camia ile ittirileceğini bilen bir camia son düzlüğe çok bir fark olmadan giriyor. lale orta mhk başkanı olduğu sürece şampiyonluğa en yakın takım olduğumuzu düşünmüyorum. eminim benim gibi düşünen milyonlarca galatasaraylı daha var.

    evet saha içinde daha iyi takım biziz ama buz gibi 2 penaltın verilmeyip rakibin elle attığı golleri verildiğinde saha içinin pek önemi kalmıyor. futbolcularımız da haklarının yendiği psikolojisine bürünmüş durumdalar. okan buruk çıkıyor "penaltılarımız verilmedi" diyemiyor çünkü ceza alacağını biliyor, diğer taraftan jesus çıkıp "lig masa başında oynanıyor" diyebiliyor ve ceza almıyor. fener camiasının da artık dağılacağı falan yok, dağılabildikleri kadar dağıldılar zaten. istifa falan dediklerine bakmayın, biz doğrandıkça ve 1-2 gol gelince en büyük ali koç hayranı onlar oluyor. bu adamların kıblesi galatasaray. galatasaray hakem hatasıyla başarısız olsa bile mutlu olup ali koça şükrediyorlar. protestoyu da yalandan takımları 1-2 gol atana kadar yapıyorlar.

    lale orta eğer mhk başkanı olmaya devam ederse ne kayseri, ne alanya ne de diğer maçlarımız asla rahat geçmeyecek. birilerinde mutlaka puan kaybedeceğiz hatta yenileceğiz. diğer taraftan fb'ye bakıyorsun elle atılan bir gol veriliyor, faulle atılan bir gol veriliyor, penaltı uyduruluyor vs., bir şekilde 2-3 fark yakalayabilecekleri senaryolar oluşturuluyor. bizim maçlarımız ise 100. dakikaya kadar hep "ölüm kalım" senaryosu içinde geçiyor. penaltını verseler golünü verseler öyle geçmeyecek işte, anlatmak istediğim nokta bu.

    mhk başkanı televizyona çıkıp galatasaray'ın 6 puanını çaldığını itiraf edip "galatasaray haklı" diyor, ertesi gün çıkıp sezon başından beri en çok doğrandığın maçı oynuyorsun. bakın bu güç gösterisidir. sen bu duruma bir şey yapamazsan şampiyonluğunu da gelip çalıp giderler. sonra serzeniş etmenin de hiçbir manası olmaz "ağlama" der geçerler. bu yüzden psikolojik üstünlüğün bizde olduğunu düşünmüyorum. fener zaten başarısızlığa çok alışkın bir kulüp artık, kaybedecek hiçbir şeyleri yok. beşiktaşa yenildikleri için psikolojileri falan bozulmayacak veya lale orta tarafından bozulmasına izin verilmeyecek.

    (bkz: süper lig 2022-2023 sezonu)
    (bkz: 6 nisan 2023 fenerbahçe kayserispor maçı)
    (bkz: 5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
    (bkz: 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın