resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1338
    çuvaldızı erden beye batıralım iyi hoş ama biraz da taraftar olarak durduğumuz yeri sorgulayalım.

    5 nisan 2023 galatasaray - başakşehir maçında 2 gol attık, 2 golümüz iptal edildi, 2 golümüz direkten döndü, 1 haksız gol yedik, 2 penaltımız verilmedi. maçın ardından sözlüğümüzde ve sosyal medyada, çıkan ilk 11, oyuncu değişiklikleri, defansif zaaflar, hoca, oyuncular eleştiri konusuydu.

    hakemler tarafından katledildiğimiz bir maçın ardından tek gündemimiz tff, mhk, lale orta, hakemler olmak zorunda. erden timur taraftar olmadan ne yapabilir ki? taraftar asıl hedefe odaklanmadan yaptığı basın toplantısına da hemen kulp takılacak, ki geçmişte takıldı. çıkıp konuşuyor sadece diye. ne yapacak adam benzin bidonuyla tff önüne gidip kendimi yakacağım mı desin? galatasaray’ın gücü biziz. türkiye’nin en büyük kulübü olmak, taraftar sayımız, gerek sanal alemde gerek gerçek hayatta koyacağımız tavır ve eylemlerdir galatasaray’ın gücü.

    tut ki erden timur bir belge açıkladı. kendiliğinden kaç gün gündemde kalır? etkisi ne kadar olur? açıklanmış yolsuzluklara bakın. kaç kişi istifa etti bu yüzden? kaç gün gündem oldu? kamuoyu ne kadar baskı yaptı? taze örnekler var çadır satan kızılay’ın başkanı bırakın görevden ayrılmayı, madalya ile ödüllendirildi.

    demem o ki, başakşehir’e karşı aldığımız mağlubiyet, galatasaray’a karşı kurulmuş organize bir kumpasın sonucudur. galatasaray’ın gücü taraftarıdır. nasıl takımımıza “konsantrasyon’ diyorsak, kendimize de şimdi futbol konuşulacak gün değil, yapılan kötülüğe karşı yek vücut olunacak zaman demeliyiz.

    iyi futbol oynayıp oynamadığımızı, oyuncuların bireysel performanslarını, hocanın yanlışlarını adaletin tesis edildiği, bize karşı olan cephenin bertaraf edildiği günlerde konuşuruz. şimdi yönetime, erden timur’a, hocaya, takıma sahip çıkıp; rezillikleri, rezillerin yüzüne her gün vurma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın