• 120
    dünkü rezaletten sonra icimi rahatlatmayacak eylem.
    beyler yillardir hakemler söyle böyle deriz eyvallah. ben kesinlikle diger takimlara da hak veriyorum elbette onlara da oluyodur yanlis kararlar hatalar filan inanirim. onlar bize nasil diyosa biz de onlara diyoruz haksiz maksiz diye. her neyse konumuz o degil. yillardir oluyo böyle seyler.
    ama bu sezon olanlar artik normal degil. göz göre göre yapilan seyler var. yüzümüze bakarak yapilanlar var. ekranlara cikip "evet hatali karar bu yanlis" diyince ne isime yariyo benim yaptirim veya ceza uygulanmadikca???? bunar iyice azitmis bunlarla basa cikilmaz böyle giderse. bir de 1 degil 2 degil 5 degil; belirli kisiler degil sagli sollu yapiyolar.

    bakin beyler bu kadin istifa etse ne etmese ne?? daha dün gelmis zaten. söyle düsünün: köyden irmak geciyo. tüm köy faydalaniyo o irmaktan. köye uzak olan bi yerde 10 sapik toplanmis si.iyolar irmaga. evet akan suya si.iyolar ve atlari da var, onlar da si.iyor. o b.klu su da köye gelince halk olarak biz alip kullanmaya calisiyoruz ve hosumuza gitmiyo. "neyse bi daha gelmez b.klu su" diyoruz yine geliyo yine geliyo. "aritma sistemi kuralim bari gelen b.klari filtrelesin de biz temiz su kullanalim" diyoruz. ama o sistem dayanamayip yikiliyo. "neyse biz de her defasinda suyu elimizle süzgecden geciririz" diyoruz. ama arada b.klu su gözden kaciyo ve kullaniyoruz. bu da kacinilmaz. sen o 10 sapigin yanina gidip onlari pataklayip uzaklastirmazsan onlar da atlari da s.cip duracaklar güzelim irmaga. hergün hergün su mu temizleyelim? gidip suyu kirleten adamlari temizlesek daha mantikli degil mi?
    lale orta istifaymis. lale gider jale gelir. o gider ahmet gelir. suyun basini kim tuttuysa onu bulmak lazim ama o da bizim futbol dünyamizda hayal gibi.
    yeter ettiler artik gercekten yeter biktim nefret ettim iyice sogudum ya futbol izlemekten. ne olacaksa olsun yeter ya. yok mu bi babayigit sunlari bi temizlesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın