• 633
    hakemler aslarıyla yedekleriyle çeyrek finale kadar gelen bir takımın bütün sezondaki emeğini tek maçta çaldı. lig maçı gibi telafisi de yok ki direkt operasyon çekiliyor, yazıktır. çok net iki verilmeyen penaltıyla maçı bir taraftan aldılar, öteki tarafa verdiler. tamam bizim taraftarda da hiç katılmasam da türkiye kupası değersiz kafası oluşmaya başladı. ama beni üzüyor türkiye kupasındaki elenmeler. adeta hasta gibi hissediyorum, bütün keyfim kaçtı.

    bu maçın etkileri olacaktır muhakkak. ama sakın bizi şampiyon yapmayacaklar söylemini vurgulamış olmayalım. bu kafada olursak bizi bitirirler. bütün sporlarda bu kafa mental çöküş getirir. galatasaray gerçeklik payı olsun ya da olmasın hakemi de yeneriz kafasıyla güç bulan bir kulüptür. evet çok zor olacaktı ama şu maçı bile hakeme rağmen kazanabilirdik. 2-2'den sonra bir anda frene bastık, takım aşırı yorgun gözüküyordu. değişiklikleri 5 dakika daha erken yapsaydık, yediğimiz 3.golden önce oyuna okan hoca müdahale edebilseydi momentumu tamamen alacaktık. ama 3.golü yiyince, hakem maçı vermemeye niyetli olunca, fiziksel ve mental yorgunluk baş gösterince takımın üçüncü defa dönmesi mümkün olmadı. bunu da anlayışla karşılıyorum.

    okan hoca'ya da iki noktada eleştiriyorum.
    1-ligin boyu kısalmışken hala çok geniş rotasyon kullanıyor. rotasyon daraltılmalı. artık ikinci bir kulvar da kalmadı. hiç gerek yok hocam, seneye avrupa olunca bol bol rotasyon yaparsın.
    2-bu takımın sol beki maalesef sadece dubois olabilir. tamamen kanatlardan oyun kuran bir takımız. ve bu takım iki tane tekniği düşük beki kaldırmıyor. rakipler artık açılmıyor da, sette tamamen sıkışıyoruz. dubois bu işin çözümü hocam, mecbursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın