• 629
    verilmeyen 2 penaltımız,
    yediğimiz 2. golden önce verilmeyen faul,
    direkten dönen 2 şutumuz,
    çizgiden çıkarılan 1 şutumuz,
    attığımız 2 golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi,
    2 gol atmamız...

    kadro konusunda yapılan eleştirileri bir nebze olsa anlarım ama kötü oyun oynadığımızı söyleyenlere asla katılmıyorum. bir takım daha ne yapabilir ki? ritmimizi bozan birkaç hakem bozuntusuna rağmen yine de aslan gibi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. defansta biraz sıkıntı vardı ama çözülemeyecek şeyler değil. üstelik unutulmamalı ki, başakşehir muhtemelen ligi ilk dört içerisinde bitirecektir. yani öyle karalar bağlayacak bir durum yok. tabi bunu oyunumuz özelinde söylüyorum. hakemlerin bile isteye bizi kupa dışına itmesine karalar bağlayabiliriz!

    şu da var ki, birçok gol pozisyona giriyoruz ama maalesef ki bitiricilik sorunumuzdan dolayı skor bulamıyoruz. okyanusu geçip derede boğulmak gibi bir şey. bizim girdiğimiz pozisyonların yarısına bile girmeyen takımlar skor bulmakta zorlanmazken, bizler kolay gol pozisyona girip zorlana zorlana gol atıyoruz. bu da üzerinde çalışılması gereken bir sorun. sezon başından beri şu konuyu halledebilseydik var ya, hiçbir takım önümüzde duramazdı da işte...

    ayrıca maçta birçok pozisyona girdik ama beni en çok üzen şu serbest vuruş oldu: https://gss.gs/dIo.png

    rakip takımdan tam 8 kişi kalecinin solunu kapatmış. geriye kalan 2 kişi ise, torreira-barış alper ikilisine yapışmış. oliveira orada şut çekmek yerine, bomboş durumdaki icardi'nin önüne yuvarlayabilseydi 3-3 olması işten bile değildi. hani rakip gel de at demiş ama biz cömertçe reddetmişiz.

    her neyse, çok da takılmamak gerekiyor. hakemler zaten bizi elemeyi kafasına koymuştu. böylesine bir ortam da saha içinde kalmak gerçekten de zordu. buna rağmen aslan gibi mücadele eden başta icardi olmak üzere bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın