• 604
    fenerbahçe gibi hakeme veya dış güçlere suç bulmak problemi görmezden gelmek bizi geriye iter. takım net şekilde maç ritmini kaybetmiş. bu kadar yavaş oyunda sana karşı kapanan rakipleri özel yeteneklerinle anca 1-2 kere açarak gol atarsın nihayetinde 3 gol yersende yenilirsin.

    takımda net şekilde üretme ve alan paylaşma sorunu mevcut. kardeşim bir maç içinde oyuncular kaç kere sen aldın ben aldım diye top kaybeder.sezonun bilmem kaçıncı maçı hala aynı sorunu yaşıyoruz.

    boey ve kazımcan iyi tamam ama ofans kısmında neredeyse hiç yoklar. hele boey insanın bir isabetli ortası olmaz mı arkadaş.üstüne bugün zaniolo'nun az defansif desteği sebebiyle serdar gürler resmen sağ tarafı geçit yaptı.

    bizim takıma gol atmanın pes oyunu gibi basit yöntemi var. topu bize bırak sonrasında şok pres ile kaptığın topu kanatlardan hızlı pırpır oyuncuna doğru havalandır. o oyuncu çizgiye kadar inip topu altıpasa doğru kessin birisi olmasa diğerini ortadan gelen rakip ortasaha oyuncusu gol yapar.açın tüm maçları izleyin yediğimiz gollerin %70'i bu şekilde.

    velhasıl kelam iyiyi doğru gitmiyoruz. okan hocanın acil çözüm bulması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın