• 365
    takımda kötü çok oyuncu var ama bu kötülüğün kategorileri var.

    yetersizliği tescilli 2 oyuncumu var. kaan ayhan ve midjtsö. kaan topçu falan değil, kimse hikaye anlatmasın. üzerine yorum bile yapmıyorum. midjtsö ise tamamen yetersiz. adanademirspor maçındaki golü için teşekkür ederiz ama 15 dakikadan fazla oynadığı her maç saç baş yolduruyor. hiçbir şey yapmamamın sözlük tanımı.

    hiç hazır olmayan oyuncularımız var. kazım karataş ve zaniolo bunların başında geliyor. kazım'ın hemen her pası en sıkışık adama, karambole. zaniolo ise hem fiziksel hem mental olarak futbol oynamaya hazır değil bence.

    bunun yanında bir de bütünm bunlardan bağımsız kötü oynayanlar var. kerem son haftalardaki gibi. ne yaptığını kendisi de bilmiyor. mertens gayretli ama yetmiyor. kaçırılmaması gereken de bir gol kaçırdı.

    icardi ve boey ilk yarının en gayretli isimleriydi. icardi iyi pozisyonlara da girdi, çok da iyi servisler yaptı. bir tek gol eksik. boey ise çok mücadele ediyor. yine abdulkerim ilk yarının iyilerindeydi.

    uzun lafın kısası midjtsö ve kaan ile rotasyon yaptığımız her maç elek oluruz. acilen bu sevdadan vazgeçmek gerekiyor. ben olsam hiç uzatmadan nellson-rashica-oliviera üçlüsünü alır zaniolo-midjtsö ve kaan'ı çıkartırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın