• 420
    https://twitter.com/...014836254638080?s=20

    bu paylaşım, "türkiye ofisi olarak biz, basit ve kamuya açık olan futbol bilgi bankası misyonunun ötesinde, fenerbahçe menfaatleri çerçevesinde zihinlerde manipülasyona yol açan, bunun için kendini çabucak belli eden gayet komik gerekçeler (bir nevi yalan) sunan bir internet mecrası olma görevini üstleniyoruz" tanımının en anlaşılır ve sade hali. daha da anlamayan...

    bir de sahte sahte gönül almak için "sergio oliviera'nın iyi bir oyuncu olduğunu söylemek mümkün. performansı gayet güzel." demeleri yok mu? ben ikna oldum!

    basit, bir iki istatistik yayınlayan, bunu bile hakkı ile yapmayan bu siteye mi kaldı, performansı notlamak?

    ayrıca, hadi her şeyi geçelim, teknik bir site olarak performansı överken "güzel" kelimesi yerine daha teknik kelimeleri seçmemek hangi iş bilmezliği sonucu? ha buldum! sarı-lacivert liyakatsizlik olsa gerek. her şeyi eline yüzüne bulaştıran sarı-laci lobisi.

    transfermarkt ana ofisinin, daha önceleri çok sayıda benzeri de yaşanmış ve sürüyle de haklı tepki almış olması sebebiyle oluşan, yoğun ve kalıcı hale gelen bu durum ile saçmalıklardan haberinin olmaması pek olası gelmiyor. kaldı ki, markasının prestijini ve inandırıcılık üzerindeki değerinin düştüğünü takip etmeyen veya belirli çıkarlar doğrultusunda umursamayan bir firmaya karşı oluşacak güvenin sınırları çok küçüktür.

    her şeye ve olasılığa rağmen, bu tarz rezillikler ana ofise mail iletişimi üzerinden yoğun taraftar baskısıyla ulaştırılabilir.

    düzeltme: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın