resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 583
    baktığım spor programlarında erman toroğlu ve biraz da hünkar mutlu, daha önce de yaptı, yapmasın böyle şeyler (kendini yere atmalar vs) dedi. onun dışında gördüğüm herkes, olur öyle, çocuktur yapar, kim atlamıyor ki, suç varda, yaşasın arda... vs ile oyuncunun yaptığı sahtekarlığı hafifletmeye çalıştı. hatta aslanım sen ne diyorsan o doğrudur, kendimden çok sana inanırım şeklinde zırvalayan bile olmuş. (bkz: ertem şener)

    bayanlar baylar bu adam reşit, oy kullanabilir, istese evlenir, çoluk çocuğa karışır, bu işten de para kazanıyor. bir zahmet, milyon dolarların döndüğü bu sektörde yaptığı aldatmanın yanlış olduğunu da bilsin. çocuk deyip olayı kapatmaya çalışmak arda'ya faydadan çok zarar getirir, çünkü aklını futbolundan çok bunlara veriyor belli ki. adamın ilk aldatma çabası bu değil, her maç yanından biri geçse yerde, aklı öncelikle penaltı almakta. pozisyondan utanmış falan da değildi, nasıl savunuyordu yunus atlayışını... (bkz: 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı)

    crespo, valencia, mert hakan, irfan can gibi tiplerin yanında kala kala ve her yaptığı hoş görüldükçe hiç olup gidecek antipatik fener topçusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın