• 50
    emsal kararlar varken boyle bir seyin gerceklesme ihtimali yoktur. alinabilecek en adil karar mevcuttaki karardir. zira macini oynayip kaybedenler bizim oynamadan kaybetmemizi talep edip utanmadan buna adalet ariyoruz diyorlar. gerekceleri ise bizim ilk yaridaki maclarimizi ev sahibi olarak oynamamiz. bu hesaplara girecek olursak biz de o maclarda gordugumuz kartlarin iptalini ve bu kartlardan cezali duruma dusen futbolcularimizin oynamadigi maclarin iptalini isteriz. is sacma sapan bir noktaya gider.

    kimse deprem felaketinin gelecegini bilemezdi. fiksturu biz cekmedik ki biz ilk yarida en fazla deplasman oynayan takimiz. tarihte ilk defa boyle bir fikstur gorduk biz, amaci da galatasaray yeni kadrosuyla oyunun oturtamadan erkenden saf disi birakmakti bunun da farkindayiz. simdi bazilarinin sene basi hesaplari tutmadi diye kirli hesaplara girisiliyor. yok oyle. dag basi degil burasi.

    mevziler asla terk edilmemeli. zira billong sikesini oldu bittiye getiren bir camia bu olayi da o sekilde halletmek isteyecektir. kulupler birliginin kararinin en ufak onemi yoktur. bu konuyu firsata cevirebilecek ne kadar kulup varsa dogal olarak maclarin iptalini isteyecektir. bu adalet degil.

    edit: ayrica bu talep kabul edilecekse pandemi sezonu da bizim besiktas macindan itibaren sil bastan oynanmali. o sezon biz besiktas ve trabzonspor derbilerini deplasmanda seyircili oynarken icerideki maclari seyircisiz oynamistik. alemin kerizi biz miyiz. yok oyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın