resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 535
    belki hakkındaki düşüncelerim yüzünden ofsayt manyağı olucam ama tutamadım kendimi.

    şu sözlükte benden daha fazla fb düşmanı toplasan üç kisi falandır. burda bir fbli futbolcu sakatlandığında aman aman diye üzülüp duyar kasanlar varken ben daha beter olsun diye düşünecek kadar fb konusunda akil düşünceden uzak bir adamim.

    ama arda guler konusunda hakkında balon ifadelerini okuyunca kanım dondu. hele ki toplu şekilde sanki anlaşmış gibi bu adama balon yazanları görünce gözlerime inanamadim.

    adam tek başına bjk takımını madara etti. 17 yaşında bir çocuk böyle bir derbide böyle bir performans sergilemişken nasıl oluyor da balon oluyor. karakter yoksunuymus , adamin o messivari çalımları sonrası kendini yere bırakması muhtemelen ortalama bir futbol izleyicisinin hayatı boyunca şahit olacagi bin tane pozisyondan biridir. az buçuk halı saha geçmişi olan bir adam bile topu o çalımlar sonrası tam kaybetme anında bırakır kendini, takdir hakemin der.

    kendisine sahip olsak her gün sabah ilk entrymiz kendisi olurdu. suyun karşı tarafında olması onun suçu değil. burda yazılan çoğu şeyi haketmeyen ekmeğinde bir çocuk. gördüğüm kadarıyla ne mert hakan karakterine sahip ne de irfancan. kendine yapılan çoğu faul pozisyonunda terbiye sınırlarını aşmadi kafası sürekli yerdeydi.

    ilerde birgün bir taraflarını dağıtır, abilerine benzerse tam tersi şeyleri yazarım ama şuanda kendisi hakkında en ufak bir kötü düşüncem yok.

    umarım en yakın zamanda bu beladan kurtuluruz ve yine umarım uzun yıllar türkiye 'ye yolu düşmez. kendisini rakibimizde daha fazla görmek istemiyorum.

    fenerbahçeli futbolcu.

    (bkz: 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın