resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 180
    hücumdaki yetersizliğini okan hoca fark etmiş olacak ki dün akşamki maçta kendisini adeta çakılı bek gibi oynattı. (bkz: 1 nisan 2023 galatasaray adana demirspor maçı)

    bugüne kadar aldığı sürelerde hücum anlamında çok iyi işler çıkarmadı. bazen rakip sahaya yerleştiğimiz anlarda hücuma katılmıyor bile, katıldığında ise ataklarda çok pasif ve hatalı kararlar alarak kötü bir performans sergiliyor.
    ama ben okan hocanın an itibariyle kendisinden memnun olduğunu düşünüyorum. çünkü hücum anlamında yetersizliğini görünce kendisini çakılı şekilde oynatmaya karar vermiş gibi görünüyor.
    adekugbe'nin hücumdaki yetersiz aksiyonlarının yanı sıra bir de defansa dönmeyi unutma özelliğine sahip olduğunu fark etmiş olmalı ki; ''varsın sol bekten hücum katkısı gelmesin. ben oyunu sağ tarafa yıkıp boey'i hücum beki olarak kullanırım, adekugbe'nin bölgesinden defansif zafiyet vermeyelim benim için kafi'' demiş olabilir.

    günün sonunda yaşanılan felaket ve bizim de eksiğimiz olan bölgeye takviye ihtiyacımız birleşince kendisi geçici olarak cüzi bir miktara takıma katılmıştır. kendisinden çok bir beklentimiz olmamasıyla beraber zaten galatasaray seviyesinde olmadığını da gelirken biliyorduk.
    bu dönemi kazımcan-adekugbe ile geçirip şampiyon olursak, kendisinin gelecek sene yabancı statüsünde sayılacağını da göz önünde bulundurarak alternatif olarak bile kadroda kalacağını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın