resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 173
    (bkz: 1 nisan 2023 galatasaray adana demirspor maci)

    ilgili maçta sol taraftan hücum yapamamamızın nedeni malesef kendisi değil. lakin buna karşın galatasaray seviyesinde de değil.

    top kontrolü önündeki arkadaştan iyi, fakat oyun görüşü, toplu oyunda pozisyon alması, pasları vs. berbat. hoca da bunu bildiği için kendisinden o şekilde faydalanmak istiyor belli ki ve çok da plan dışı olduğu söylenemez, en azından hoca bence bugün kendisinden memnun bile kalmış olabilir mesela. idare eder bir defansif bek, fakat en basit şekilde süper lig'de şampiyonluk hedefleyen bir takımın as beki değil. alakasız bir örnek gibi gözükse de mesela nagatomo da değildi. galatasaraysan domine edeceksin. ofansif ve top tekniği, oyun zekası yüksek beklere ihtiyaç duyarsın.

    malesef adekugbe'ye ancak önde olunan maçta rakibin etkili kanat oyuncusunu tutmak için veya avrupa'da çok üst seviye bir takıma karşı oynanan eleme maçında veya şampiyonluk için 1 puan yeterli olan bir maçta ihtiyaç duyulur. bu da bi sezonda etse etse bir kaç maç eder. değer mi? değmez tabii, ama normal şartlar altında. yani yabancı sınırlamasının olmadığı bir dünyada... ona rağmen bile elimizde alternatifler var, o yüzden yukarıdaki ihtimallerden biri gibi gerçekten ihtiyaç duyulmadıkça sezonun geri kalanında 11 başlamamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın