resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 145
    kazımcan karataş gibi sol bek için özellikle yerli olarak oldukça iyi bir bekimiz varken 11 oynaması anlamsız futbolcu. ilk dokunuşu kötü, pasları kalitesiz ve driblingi de iyi değil.

    kazımcan ise dribling konusunda istatistiklerde yanlış bilmiyorsam ligdeki en iyi beklerden. pas ve top kontrolü anlamında da kendisini ciddi anlamda geliştirdi. dribling ve fizik kalitesi kazımcan’ın güçlü özellikleri. bana kalırsa işin savunma yönünde de güven verici.

    adekugbe ileriye çıktığında geri dönmüyor. kademe hatası da çok sık yapıyor. oyun planını uygulama konusunda da kötü bir futbolcu. kendisi sol kanatta oynadı mı oyun kurulumu kitleniyor. kazımcan varken bunlar olmuyor. dolayısıyla kazımcan bu işi öyle veya böyle beceriyor.

    adekugbe galatasaray seviyesinin çok altında. kazımcan bu seviyede mi diye soran olursa aslında evet. dünyada sol bek bulmak zor bırak iyisini bulmayı. dolayısıyla oyunun iki yönünü de belirli kalitede oynayan, güven veren bir sol bek iyi bir sol bektir bana kalırsa. zaten bunun üzerine az buçuk koyan sol bekler top 5 ligde yer buluyor. pva’nın yıllarca epl’de oynadığını da göz ardı etmemenizi rica ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın