resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 448
    ikili kadın-erkek ilişkilerinde "verse sevmez misin?" eşiği vardır. bu çocuk da biraz öyle. kadroda olsa mertens'in yerine şans vermez misiniz? ama bizdeki benzer gençlere şans vermeyi kimse aklına bile getirmiyor. dolayısıyla bu çocuğun potansiyel ve kumaşının üst seviye olduğunda hem fikir olabiliriz sanırım.

    dolayısıyla bu kadar gömmeye gerek yok, artık biraz kompleks gibi görünmeye başlıyor bu kadar nem kapmaya başlayınca. tabii ki şişirildiği için biraz gerçekçilik kasıyoruz, etki tepki işi bunlar biraz. ama bu çocuk girdiği maça heyecan katıyor. bal yapmayan arı diyebilirsiniz de o girmeden önce sanki fenerbahçe ya da milli takım uzay futbolu mu oynuyor? aynı maça barış alper yılmaz da girdi. milli takımın mevcut seviyesi ve oyuncu havuzu bu. he ben yunus akgün'ü o maç için ikisinin de yerine tercih ederdim o ayrı.

    futbol bilgisini, fiziğini geliştirsin; işleyen bir sistem içerisinde kendisine ekmek var. ben en top seviye çıkabileceğini çok düşünmüyorum ama potansiyeline yaklaşırsa sevilla, benfica tarzı takımların ilk 11'ine sokabilecek bir yeteneği var.

    ama bu seviyelere getiren insanın yeteneği, buralarda tutan karakteri oluyor. onu da zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın