• 11
    galatasaraylı olan kesimi için konuşursak, 2 yıl öncesine kıyasla twitter'da daha aktif olan kitle.
    algı yapabilmek ya da yapamamak şampiyonluk kazandırmaz / kaybettirmez. esas aksiyonu yetkili olan kişiler almalıdır. aksi takdirde twitter'daki taraftarlar boş boş çığırtkanlık yapmış durumuna düşer.
    beşiktaş 2020-21 sezonunda dalavere çevirse de bununla şampiyon olmadı. ya da trabzonspor 2021-22 sezonunda yardım görse de bu sebepten şampiyon olmadı. böyle bahaneler türkiye'deki üç büyüklerin başarısızlıklarına buldukları kılıftır.
    türkiye adaletli olmasa da franco'nun ispanyası gibi bir ülke değildir. 2021 yılında galatasaraylı yönetim ve teknik ekip bazı şeyleri daha doğru yapsalardı ipi göğüslerdik. 2022 yılında galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş bu kadar istikrarsız olmasaydı trabzonspor şampiyonluğu rüyasında görürdü.
    2018-19 sezonunda da pislikler döndü, takımımız doğrandı 8 puan geriye düştü, fenerbahçe ve beşiktaş bazı maçları hakemlerle kazandı ama o dönem yönetim ve teknik ekip saçmalamadığı için ipi göğüsleyebilmiştik. sezon sonunda da başarı gelmiş olduğu için hakem katliamlarını hatırlayan neredeyse kimse yoktu.
    kısacası kendi göbek bağını kendi kesebilecekken bir çuval inciri berbat edip suçu dış etkenlere atmak özellikle büyük takımlar için bahanedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın