• 26
    galatasaray taraftarıymış gibi davranan ancak gerçekte rakip taraftarı olan ve kaleyi içten yıkmaya çalışan son zamanlarda sözlüğümüze dadanmış yazar türü.

    bu konunun sözlüğümüzün gündeminden düşmemesi hayati önem taşıyor. sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim bu durumla mücadele etmek için moderasyonun görünen entry'leri değil silinen entry'leri incelemesi kritik derecede önem taşıyor!

    taktikleri çok basit ama etkili. galatasaray taraftarının duygusal olarak beğenme refleksi göstereceği entry'ler giriliyor. güven kazanılıyor ya da entryleri incelendiğinde rakip taraftarı imajı vermemesi sağlanıyor.
    örnek: 2005-2006 şampiyonluğumuza yok şöyle sevindim yok böyle sevindim çocukluğun en harika anısı vs.
    yazarın sayfasına girildiğinde bu ve bunun gibi entryler kalıyor.
    ancak olay görünen de değil görülmeyen de yani silinen entrylerde...

    ortalığı karıştırıcak entry'leri atıyorlar, sonra da siliyorlar. böylelikle temiz görünen ama şerefi kirli hesapları kalıyor geriye. burada konu fikir özgürlüğü değil. fikir özgürlüğüyse benim bir sürü eleştirimin olduğu entrym var. elbette ki eleştiri olacak. eleştiri gibi gözüken ancak amacının ne olduğu malum olanı fikir özgürlüğü olarak sınıflandırmak maalesef günümüz dünyasında çok naif bir davranış...
App Store'dan indirin Google Play'den alın