• 1
    son zamanların en çok söylenen söylemi. futboldaki karşılığı bana göre yaşar kemal uğurlu, arda kardeşler, ali palabıyık, erkan özdamar, zorbay küçük.
    bu arkadaşlar bizim yolumuza taş koymak için ellerinden geleni yaptılar. doğru karar vermek yerine istenileni yaptılar. yaşar kemal uğurlu ve erkan özdamar maçlarında puan kaybetmedik ancak paçayı da zor kurtardık. hatta sivas maçında haklı galibiyetimize gölge düşüren isim özdamar ve arkadaşlarıydı. bu adamların değil bizim maçımıza hakem, stada izlemeye bile gelmemeleri gerekir. bundan sonra bu beşli çetenin herhangi bir maçımıza atanması halinde yönetim olarak video kayıtlar hazırlanmalı ve bizim maçlarda yaptıkları hatalar maç gününe kadar her gün verilmelidir. bu arkadaşlar türk futbolunun katili ve kirli ellerin maşasıdır.
    bu beşli çeteye yandaş hakemleri de eklemek isterim.
    mete kalkavan, halil umut meler, abdulkadir bitigen. yer yer rakiplerimizi arkadan ittirmek için çok iyi şekilde nokta görevlere atanan tetikçiler. yıllar yılı köhne zihniyetlerin karanlık düşlerine hizmet eden hakemler ne hikmetse futbolumuzun yakasını bırakmıyorlar. nasıl vicdanları rahat yatağa giriyorlar hayret edilecek iş. bu sözleşmeli hakemlik çıktı çıkalı daha beter oldu işler. önceden ne bileyim maç başına para kazanma usulü vardı. adamlar biliyordu ki eğer yanlış bir iş yaparsam ertesi hafta maç alamam paramdan olurum. şimdi ne yaparlarsa yapsınlar tıkır tıkır para geliyor, bu da hizmet ettiği yerin sözünden çıkmamasını sağlıyor. şimdi adalet sağlamak mı daha kolay bu şekilde yoksa patronuna göre kişnemek mi?
    liyakatin eksik olduğu kurumlardan adalet ve eşitlik beklemek bizim ayıbımız olsun.

    https://www.tff.org/...LAR/MHK-Talimati.pdf
App Store'dan indirin Google Play'den alın