• 83
    14 maçlık galibiyet serimiz konya maçıyla bozuldu. açıkçası hafta içi yaptığım tüm sohbetlerde puan kaybı bekliyordum. çünkü takım üzerinde biz nasılsa kasmasak bile kazanıyoruz havası oluşmuştu. bu rehavetin oluşması çok normal çünkü cidden kalite olarak çok iyi bir takım var ve müthiş bir seri yakaladı. fakat konya maçından önceki kasımpaşa maçında bile bu rehavet kaynaklı kötü oynayan bir galatasaray vardı. her ne kadar konya maçında hakem lale orta vs.. desek bile çok rahat pozisyonları harcayıp hocanın da sahadaki 11 futbolcu gibi kötü analiz ettiği ve kötü kararlarıyla eliyle verdiği bir maç oldu.

    (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)

    fener maçına gelirsek bu maça kadar önümüzde 9 lig maçı var. hadi fener eksik maçını da kazandı diyelim şu an aradaki puan farkı 3 olacak. eğer takım konya maçından ders alıp ciddiyet futboluna girerse bizi tek zorlayacak maç beşiktaş deplasmanı olur. hakem lale orta mhk cart curt bu kadro kalitesinin önüne geçemez. zaten son haftaya 3 puan önde girdiğin takdirde fenerbahçenin seni sahanda 3-0 veya 4-0 yenmesi lazım. galatasaray sahasında fenerbahçeye bu kadrosuyla 3-0 veya 4-0 yenilmesi için çok ağır katliamlar yaşaması lazım buna da izin verilmez.

    uzun lafın kısası biz vurup geçtiğimiz sürece ortada bir sorun yok. kadro kalitemize, hocamıza, yönetime güveniyorum ipler bizim elimizde sadece biz konsantrasyonumuzu kaybetmeyelim.
    zaten bunun aksi senaryosunda şahsi olarak bunu hakemlerden ziyade takım ve hocayı tamamen suçlu bulurum. bu kaliteli kadronun bu lig içerisinde isteyip kazanamayacağı maç yok.

    bu kadro genel anlamıyla tecrübeli avrupada üst düzey oynamış futbolculardan oluşuyor. son 8 maç kala burdan şampiyonluğu vermek hepsinin hanesine eksi puan yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın