2009-10 Türkiye Basketbol Süper Ligi 26.Hafta Maçı
14:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
81 - 75
  • 33
    bugün abdi ipekçi'ye gelmeyenlerin çok şey kaçırdığını düşündüğüm maçlardan ilki.. parkede yine inanmış bir galatasaray takımı vardı bugün, çok iyi oynamadık belki özellikle maçın başında, ancak darius'un son haftalardaki inanılmaz yükselişine bir yenisini eklediği maçı son dakikalarda yaptığımız iyi savunmayla kazanmasını bildik..

    bahsettiğim gibi darius yine müthiş bir maç çıkarttı.. özellikle 3. periyotta ve 4. periyodun başlarında kenarda çok unutulsa da, oyuna girdikten sonra fark yaratan isim oldu..

    simas maçın büyük bölümünü sakat sakat oynadı.. yürürken bile sürekli belini tutuyordu ve bu sahadaki oyununa da yansıdı.. ama her şeye rağmen aldığı 11 ribaund bile ortaya koyuğu mücaeleyi gösterir nitelikte..

    rado ve mike yine bildiğiniz gibiydi, çok fazla konuşmaya gerek yok bu 2 adam hakkında.. umarım seneye en azından birisi yine bizimle olur..

    maçtaki en büyük handikabımız çok fazla serbest atış kaçırmamız oldu, allahtan bunları çok fazla aramadık..

    inanılmaz kötü bir hakem triosu vardı sahada, kazanmamız konuşulmalarını engelledi..

    maçın devre aradında esra ve ışıl yaklaşık 50 kişiyle sıkılmadan fotoğraf çektirdiler.. darius da yine devre arasında benchte kendisine gelen fotoğraf çektirme taleplerini, görevlinin müdahalesine rağmen geri çevirmedi..

    taraftar fena değildi.. tam anlamıyla bir basketbol seyircisinin oluşmasını beklemek biraz ütopik bir düşünce olduğu için, mevcut durum çok da kötü değil.. en azından gerektiği yerlerde ıslık ve protestolarla oyunu takip ettiklerini gösterdiler.. ancak bir de şöyle bir durum var (bkz: #357165)..

    keşke futbolculardan bir kaçı şu maçı izleseydi.. en azından mücadelenin en demek olduğunu anlarlardı belki, parkede savaşan şu takımı görünce..

    son sözüm de simas'a, gerçekten helal olsun kardeşim, zaten öyle bir hatun ancak senin gibi bir adama yakışırdı..*
App Store'dan indirin Google Play'den alın