• 55
    geçen hafta yaşanılanları özetlemek ve bir iki laf çakma dışında hiçbir yere varmayan toplantı olmuştur. yani bunun için miydi bu hengâme? neden lale orta'nın açık açık istifası istenmedi? neden bu kadın varken ligin seyrinin değişeceği belirtilmedi? banane fener hocasının dediklerinden. bizim konumuz mu bu? bizim konumuz hakemler, çifte standartlar ve uğradığımız haksızlık değil mi?

    çıkıp açık açık, bağıra bağıra bu kadın ve federasyon hakkında suç duyurusunda bulunacağız neden denilmiyor? arka planda görevden aldıracaksanız o başka ama burda da söylenmesi lazımdı. bu iş böyle gitmez denilmeliydi. ve bizim sivas maçı nedeni ile açıklanan var kayıtlarından sonra 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı ile 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı'nın da kayıtları talep edilmeliydi. yok öyle ortadaki bir pozisyon için bizim lehimize karar verildi diye çarşaf çarşaf medyaya düşürmek. bu maçlarında kayıtlarını açıklayacaksınız denilmeliydi.

    benim için sadece bilgi amaçlı bir toplantı oldu. cuma akşamı saat 8'de uyuyup bugün 3'te uyanan birine özet geçmekten başka bir işe yaramadı.

    edit: zaten hiç kimse bir basın deklaresi ile kimseyi görevden aldırmaz. bu işler böyle dönmüyor biliyorum, tokmağı medya önünde vurmazsın. kelle alınacaksa illa ki arka tarafta alınır ama bu biraz da güç gösterisidir. önce zararlı bitkiyi kopartır sonra açıklama yaparsın. demek ki gözümüze soka soka devam edecek bu haksızlıklar. birilerinin de kulağı çekilmiş ve bize de tamam özür dileriz denilmiş gibi. ama olan 6 puanımıza oldu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın