resim
Enner Remberto Valencia Lastra
Takım:Internacional
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Ekvador
  • 325
    profesyonel aktör, kronik sakat, usta taklacı.

    o kadar belliydi ki bunun olacağı (sezonu yalandan sakatlıkla erken kapatmak). kendini son kontratı olan bir sonraki takıma iyleşmiş ve risk almadan attı. haksız alınan penaltılar fener'den (atacakları golü, akan oyundan daha ziyade bu tip haksız kazanımlara bağladılar) çok bu adama yaradı. sağlam gol istatistiği yaptı, bir sonraki kontrat rakamı/süresi yükseldi. fenerbahçe antrenörü olsam, penaltıları buna attırmazdım. istediğini daha çabuk elde etti. ne kendisi, ne de jesus fener'in şampiyonluğuna inanmadıklarından gidiş hazırlıklarındalar.

    bir not da ersun yanal için:
    kendi oyununu çok iyi oynadı. hem ilk yarı iyi antrenörüm istesem fener'den puan alırım, ilerde fener'e gelmeliyim mesajı verdi, hem de ikinci yarı takıma müdahale etmeyip fener'ini üzmedi ve diyaloğu/sempatisini devam ettirdi. üstüne de furkan'ı fb’nin her şeyi valencia’nın üstüne verip sakatlattı ve şampiyonluğa havlu attırıp önümüzdeki yıl için fb’nin antrenör koltuğunu kendi için boşalttı, ayrıca da kendisini geçmişte rezil eden ali koç’tan (şampiyonluk şansını valencia yokluğu sebebiyle bitirip) öç aldı.

    bravo, well done tekneci reis!

    ekleme: valencia iyileşmiş, bjk maçında oynuyormuş. o zaman muhakkak maç başına ekstra iyi prim veriyorlar ya da 2 yıllık ballı yeni kontrat imzaladı fb ile. yoksa önümüzdeki yılını riske atmazdı. vizyon reis, ya herro ya merro diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın