• 423
    bazı şeylerin göstere göstere ve aynı haftada yapılması bir nevi iyi oldu diyebilirim. fatih hocanın dediği organize ama profesyonel bir kötülük gibi olmadı; amatörce oldu. kör göze parmak sokar gibi yapıldı, sıkacak kurşun kalmadı artık. bundan sonra yine bu kötülük rahat durmayacak ama bu hafta olanlar "biraz heyecan" amacıyla acele yapıldı.

    iddia ediyorum şu fenerbahçe'nin oynadığı topu biz oynasak şu an en fazla 8 inci sıradaydık. biz iyi oynuyorsak ligde varız, aksi halde sahipsisiz. kötüysek allah affetsin mafolduk gitti. olması gereken de bu zaten; kötüyken kollana kollana lige sokulmak bize yakışmaz.

    fenerbahçe, kalan hiçbir maçını rahat kazanır diyemem. çünkü futbolları çok yetersiz. anca ilk 20 dakikada rakip 10 kişi kalır, penaltı alırlar vs. rakip de s...m böyle işi deyip bırakırsa. örneğin 2 hafta önceki konya maçı gibi... ligin sonlarına giriyoruz artık. kalan maçlarında ankaragücü, giresun, istanbulspor, sivasspor gibi küme düşme adayları ile maçları var. bu takımları şu an normal şartlar altında kimse kolay kolay yenemez, hele ki bu kötü fener asla. bundan başka 3 derbileri var.

    boşa rakibe bakmayalım derim, biz kazanalım yeter. illa ki o fark kapanmayacak şekilde açılacak. ortamı germelerine izin verilmesin, işin şeklini değiştirenlere gerekli tokat atılsın yeter. bunların amacı bizi kavgaya çekmek. buna düşmeyelim, gerisi gelecektir.

    sonunda, allah'ın izniyle şampiyon olacağımız sezondur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın