• 75
    sevgili hocam,
    bu hafta sonu yaşadığımız tiyatrodan veya başka bir deyişle "operasyon"dan sonra, karşınızda topuyla tüfeğiyle, tff'si, mhk'sı, pfdk'sı ile camiamıza karşı adeta savaş açan ve bunu onların futbolumuza soktuğu ifade ile "sahaya yansıtan" bir oluşuma karşı gösterdiğiniz performans ve geldiğimiz nokta hakikaten sonuna kadar takdiri hak etmekte.
    sağolun - varolun...
    (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)
    (bkz: 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı)

    lakin, siz de görüyorsunuz ki, kalan haftalarda bırakın "kötü" oynayarak, "vasat oyun"da dahi herhangi bir maçı kolay kolay kazanamayacağımız sanırım çok net.
    maalesef adaleti sağlamak adına bu yapıyı değiştirmek, yönetimden kelle almasını beklemek, içinde bulunduğumuz konjonktürde, kişilerin kendi iradeleri ya da birilerinin seçimleri ile değil de, belli hedefler doğrultusunda üst aklın iradesi ile belli mevkilere gelmesinden ötürü çok kolay değil.

    dolayısıyla, sade bir galatasaray taraftarı olarak sizden ve ekibinizden tek ricam;
    elinizde yeterli kalitede malzeme var.
    lütfen, oyuncu seçimleri ile ilgili maceraya girmeden (zira maalesef bazı oyunculara karşı duygusal olmaktan kendinizi alıkoyamıyorsunuz), ve her maçı mutlaka ama mutlaka "iyi" oynayarak tamamlamamız gereken bir sürece giriyoruz.
    önümüzde 10 maç var.
    lütfen bu 10 maçı tek tek, birer final maçıymışcasına ele alın,
    oyuncuların laubaliliğine izin vermeyin,
    elbette hakemden medet ummayın ancak hakemlerin kararlarına karşı oyuncu grubumuzu uyanık olmaya zorlayın, ne bileyim şüpheli durumlarda topu taca atsınlar, etrafında kümelensinler, var'a gitmeye zorlasınlar, ama vurdumduymaz olmasınlar.
    ve bu 10 maçı ne yapıp edip kazanın.
    başta dediğim gibi en doğal hakkınız olan bazı maçlarda "kötü oynama" hususunda bu sezon bu hakkımız maalesef yok.
    vura vura gitmek zorundayız.

    selamlar, saygılar...
    (bkz: süper lig 2022-2023 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın