• 663
    öncelikle ahmet oğuz'un atılması gerektiğini bir kenarı yazalım. hem de bir kere değil, iki defa atılması lazımdı. eğer konya 70 dakika 10 kişi oynasaydı biz bu maçı alır mıydık, alırdık! geçen hafta da kasımpaşa maçında donk'un atılması lazımdı, zor da olsa kazanmıştık ama işte her maç hakemi yenemiyorsun. çıkıp kazanıyorken de konuşmak lazım. konuşmazsan lale gider böyle zorbay'ı atar maçına, var hakemiyle birlikte içine ederler...

    evet hakemlerin çok büyük etkisi oldu ama, buna rağmen kazabilirdik, daha önce berbat hakemlere rağmen fb'yi kadıköy'de perişan etti bu galatasaray. peki bu maçta ne oldu? okan buruk oyuncu değişikliklerinde iyi tercihler yapmadı. icardi ne yazık ki kasımpaşa maçında da iyi sinyaller vermiyordu bu maçta da güçlü değildi, kendisine iyi bakmıyor gibi görünüyor. fiziksel olarak sağlam bir icardi bugün yakaladığı pozisyonlardan birini atardı ve maçı koparırdı.

    açıkcası benim çekindiğim bir maçtı konya maçı. çünkü rakibin üzerinde hiç baskı yoktu ve bizim biraz rahatladığımızı düşünüyorum. maalesef bu rahatlık için çok erken. zaten önünü kesmeye çalışan mhk'sı, tam tersi rakiplerin önünü açıyorken galatasaray takımının puan olarak garantileyene kadar rehavete kapılma lüksü yok. harika bir sezon geçiyorken artık herkesin son viraja girilirken vidaları biraz daha sıkması ve ipi göğüslemesi lazım. galatasaray'ın bu tecrübesi ve winner karakteri var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın