resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5623
    haftalardır rezalet oynayan takımın hocası. sırf bu maçla alakası yok. haftada bir kere maç yapan takımın şu halini görenlere sormak lazım;ümraniyespor'u 1 farkla, trabzonspor'u 1 farkla ve en sonunda ligin en kötüsü kasımpaşa'ya bile zar zor yendin.(bkz: #3564836)

    haftalardır formsuz olması dışında takımın bir oyun planı yok. bize her kapanan takıma karşı zorlanıyoruz.
    bize vurulan her uzun topu rakip alıyor. orta saha kabak gibi açık çünkü mertens yokluğundan orayı dolduramadığı gibi bek pozisyonunda kazımcan gibi bir bindiren oyuncu varken halen abuk sabuk değişiklikler yapmasını anlamak mümkün değil.

    başakşehir ile zamanında bu inadı yapmıştı. özellike demba ba ve crivelli çift forvet inadı yüzünden çok puan kaybetmişti.ona rağmen trabzonspur'un kabiliyetsiz olmasından dolayı şampiyon olmuştu.bu sefer arkasında bizle puan averajı olarak aynı olan bir fenerbahçe var. adamların avrupa maçları da bitti. ben yerinde olsam biraz dikkatli olurdum.

    esas sorun ise; takım tamamen disiplinlikten kırılıyor. icardi kaç haftadır yalpalıyor. torreira aşk hayatı ve gece hayatından dolayı inanılmaz formsuz. birde mata'yı çok seviyorsan yanında ve yakınında oynat. adam futbolu bırakalı 3 yıl oldu. sen halen adamı oynatmaya çalışıyorsun. artık yeter..

    (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın