resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 916
    uzun süredir kovulmanın yolunu yapan fb teknik direktörü. yaptığı açıklamada süper ligde maçların sahada kazanılmadığını, ilk dört takımın play off oynaması gerektiğini söylemiş.

    ligde maçların sahada kazanılmadığına dair elinde kanıt vs varsa hemen belgeleri sunup ilgili makama şikayette bulunsun. yoksa insanların emekleriyle kazandığı başarılara "iftira" atarak gölge düşürmesin bir zahmet. ligin ilk yarısında fb puan farkıyla liderken maçlar nerede kazanılıyordu? o zaman neden konuşmadın? yaptığı açıklamalar tamamen tribüne oynama amaçlı ve başarısızlığını başka yönlere çektiği gündemle kapatma çabası.

    şimdi bu adamın bizim teknik direktörümüz olduğunu ve elendiğimiz bir avrupa kupası maçı sonrası böyle açıklamalar yaptığını düşünün. hepimiz biliyoruz ki bir sonraki maçta takımın başında olmazdı. taraftar tepkisi vs ile o koltukta kalamazdı. onu kovmayan yönetim zaten giderdi. sanırım iki camia arasındaki fark böyle detaylarda gizli. biz başarısız olanı bahane üretmeden yolluyoruz. onlar çareyi hep rakipleri kötülemekte arıyorlar. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın