• 114
    sevilla 180 dakikalık periyotun sadece 30 dakikasında top oynayarak turu geçmiş oldu. geri kalan 150 dakikada ne doğru düzgün savunma yapabildiler ne de hücum. savunma oyuncuları korkunç derecede pozisyon hatası yapıyor. ocampos'un şu takımda ilk onbir başlamaması net kötü karar. uzun uzadıya anlatmaya gerek yok ciddi anlamda kötü haldeler.
    fenerbahçe'nin oturup bir performansını sorgulaması gerekir. rakip bu haldeyken hiç zorlayamadılar. arzu ve çoşku yüksekti oyunu rakip kaleye de yığdılar fakat oyuncular arasında uyumsuzluk had safhadaydı. geride kümelenen rakip savunmaya karşı pozisyon üretimi çok yetersiz kaldı. üçüncü bölgede yerleşme sorunları yine devam etti.
    jorge jesus performansına parantez açmak lazım. rakip kapanmış çıkamıyor takımının gole ihtiyacı var üçlüden vazgeçip ileriye +1 eklemek 83. dakikada aklına geldi. 4 aydır oynamayan ismail yüksek ve bir süredir oynamayan oosterwolde ilk onbir başladı. oyuna hamleler zaten komple fiyasko. dünya kupası sonrasında formsuzluğu aynen devam ediyor. bu turun bedeli jorge jesus'a yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın