resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 414
    en iyi özelliği vazgeçmemesi. zorluyor, hacıyatmaz gibi düşüp kalkıyor, yine deniyor. deneyen adam başarır, bunu biliyoruz. sakinliği ve özgüveni yerinde. bunlara da laf yok. ama geri kalan ne varsa iki fazla söyleniyor.

    dikkatimi çeken bir diğer özelliği defansif yönü. topu kaptırınca pres yapıp geri kazanabiliyor. eğer bunun üstüne giderse türk oyuncularda pek görmediğimiz bir şey olur, box to box kaliteli bir oyuncuya dönüşür.

    vasat bir takımda doğru işleri yaparsanız parlarsınız. doğru yerde duruyor. doğru yere pas atıyor. doğru yerde orta yapıyor. yaşının getirdiği enerjiyi de doğru kullanıyor.

    bütün iyi özelliklerine rağmen 10 numaralı formanın hakkını daha verecek güçte değil. dokununca hemen yere bırakıyor kendini. çalım atma işi kısıtlı. oyunu açma ve yönlendirme becerisini, boş koşuyu görme işini, sorumluluk alma becerisini, özellikle topu saklama yeteneğini geliştirmesi gerekiyor bana göre. vasatlar ordusu içinde gösterdiği her meziyet buradayım dedirtir zaten. seneye avrupa'da kalburüstü bir takımda izleyecek olursak hem kendini geliştirir hem de kendi takımıyla birlikte milli takıma daha çok katkı sağlar.

    bakalım görelim, küçük beyefendi ne olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın