• 48
    fb'nin tur atlaması ya da elenmesine nötr olarak baktığım karşılaşmadır. turlarsa ülke puanı için sevinirim ama gevezeliklerini çekmek ayrı bir dert olacaktır. elenmesi durumunda ise şımarmayacakları ve jesus övgülerine maruz kalmayacağım için bir parça sevinç olur içimde.

    fb'nin elenmesi durumunda çok sıkıntı yaşayacağını, büyük yara alacaklarını düşünen kişilere asla katılmıyorum. arkadaşlar bahsi geçen takım fb ne zaman avrupayı çok sallamış? umrunda bile değil adamların. onlar için önemli olan sadece şampiyonluk ve galatasaray derbilerini kazanmaktır.

    bugün avrupa kupası son 16 turu rövanş maçına çıkan takıma ve taraftarına bakıyorum hala ligdeki 6 puan fark nasıl kapanır onun hesabındalar. aynı durumu biz yaşıyor olsaydık burası bir bayram yerine dönerdi. ''avrupa'da maça çıkıyoruz kendinize gelin ligi bırakın şimdi'' diye birbirimize kızardık. iki camia arasındaki farkları görmezden gelmemek gerekiyor. ne yara alırlar ne de bu duruma çok içerlerler. çünkü kulübün renklerinde sarının yanında kırmızı rengi bulunmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın