• 387
    futbol denilince oyuncuların durumuna bakılan ilk site. milyonlarca kez tıklanan, birçok yerde referans alınan ve bazı verilerin takip edildiği site için gereksiz demek doğru değil.

    yaptıkları bilinçlidir ve artık herkes farkında. iki takımın son iki transferine baktığımızda her şey ortaya çıkıyor. bizim transferimiz olan zaniolo hem yıldız olarak görülen bir oyuncu hem de italya gibi bir ülkenin milli takımında. ilk maçında ve hazırlık karşılaşmalarında gol atarak iyi bir başlangıç sergilemesine rağmen düşürülmüş. lâkin rakibimizin yeni transferi olan oosterwolde ise artmış. daha 10 dakikadan fazla oynama fırsatı bile bulamamış. samet ve bardakçı komedsine girmek bile istemiyorum.

    her şey bir yana iki takımı da ortaya dökelim. iki takımın kadro kalitesi, ligdeki durumu ve satılabilecek oyuncu potansiyeli ortada iken değer olarak neredeyse aynı. son güncellemeden önce gerideydik zaten.

    önemli olsun ya da olmasın. galatasaray işin içindeyse bazı kişi ve kurumların küçük kurnazlıklarına göz yummak ne kadar doğru bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın