resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 1604
    icardi'yi yakışıklı diye bu arkadaştan çok farklı sanmayın.
    torreira'nın durumunu bilmem de, icardi'nin wanda ile hiç tanışmadığı bir evrende, futbol tarihinde efsaneler arasına yerleşeceği bilinen bir gerçek.

    isteyenler gidip icardi'nin instagram paylaşımlarında inter, psg veya arjantin taraftarlarının yorumlarına bakabilir.
    icardi'nin boşanma sırasında, 'şan, şöhret, para benim işim değil. öyle olsaydı bütün haklarımı sana bırakmazdım' demesinden veya kardeşinin 'wanda, icardi'yi sömüren bir cadı.' açıklamasından sonra, kardeşiyle ilişkisini kesmesinden anlayabilirsiniz.

    kısacası demek istediğim şey şudur. bu arkadaşların özel hayatını mümkünce kendilerine bırakın.
    bugün devrim özkan'ın instagramını çökertirsiniz, yarın kadın 'aşko bana ne yaptılar ya?' der, torreira bizi meletir.
    wanda için aynı şey daha az geçerli, çünkü icardi'nin forma giydiği her takımda aynı tepkilerle karşılaştığından alışkındır diye düşünüyorum.

    inanmayanlar, karen'in jardel'i nasıl bitirdiğini araştırabilir. ronaldo nazario gibi bir golcüyle milli takımda çift forvet oynayan jardel, 3 yılda istenmeyen adam, yasaklı madde müptelası oldu.

    mümkünse yönetimden birileri bu adamların ve sevdikleri kişilerin takibinde olsun. bir ihtiyaçları olur vs. anında çözülsün. abdürrahim albayrak bu işlerin piridir.

    edit: mustycbu uyardı, milli takımda ronaldo ve jardel beraber forvet oynamamışlar. canlı izlediğimi hatılıyorum, ancak yanlış hatırlıyor da olabilirim. neyse zaten konu bağlamında baktğımızda, bu jardel'in kariyerinin büyüklüğünü veya iki tane altın ayakkabısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın