• 23
    bir kadın var mesela. senin tipin 10 üzerinden 8 olsa ve milyonların olsa bile tavlayamazsın, sebebi alttan alta güttüğün kadın nefreti ve sığ bakış açın. çünkü sen bir incel'sin.

    bir de başka bir elemana bakıyorsun, tipi 2/10 ama kızı tavlamış. hemen kızın şöhret ve para avcısı olduğunu öne sürüp ağlamaya başlıyorsun. çünkü biliyorsun ki sen yakışıklılığın kitabını da yazsan, para içinde de yüzsen bir kadını gerçek şekilde tavlayamayacaksın. çünkü sen, kadınların hayalinin şöhret ve para olduğuna kendini çok derinden inandırmışsın. güzel bir kadın, çirkin bir erkekle birlikteyse tek derdi şöhret ve paradır, aynen. bu kafayla akşam tinder'da seri like'a devam.

    aralarında bir şey vardır veya yoktur, yarın öbür gün lucas kadını üzer, kadın lucas'ı üzer bunlarla zerre ilgilenmiyorum çünkü ben magazinci değilim. saçma sapan tweetlerden, bir boş bakıştan yarım gülüşten de niyet okumuyor veya medet ummuyorum çünkü aklım gayet başımda. tepkim klişe kalıplar üzerinden kadın düşmanlığına ve kadın düşmanlığını meşru kılmaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın