resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5545
    kendisinden devamli bir seyler bekleyen insanlarin o istediklere seye nasil ulasilacagi ile alakali bir fikri olmamasindan dolayi elestirilebilen canimiz cigerimiz.

    bir ornekle konuyu hizlica kapatacagim. taraftara sorsaniz galatasaray teknik direktoru adil olmali, forma adaletini saglamali. tamam, suraya forma adaleti saglayan bir hoca cizelim. yunus akgun diye zorunlu araya girilmeden once kipirdanmaya baslamis, hazirlik maclarinda da umarsiz halini uzerinden atmis gorunen bu oyuncuya, hak ettiginden dolayi formayi veriyor. ayni zamanlarda form dusuklugu yasayan, hastaliktan sonra tam toparlayamamis rashica’yi da 11’den kesip hamle olarak kullanmaya baslamis. ayni zamanda takimin oyun hafizasini da cok bozmak istemediginden, takimdaki tecrubeli, hucum lideri sakatlaninca, oylesine bosta diye sozlesme imzalamadigimiz diger tecrubeli oyuncu ile baslamis. sonra sakatlaninca, halihazirda hazirlik maclarinda iyi goruntu veren rashica’yi oyuna alip, yunus’u da ne zamandir herkesin aklina cok yattigi, hatta adana’da da tecrube ettigi uzere biraz daha ortaya 10 numaraya cekerek o konuyu da dusundugunu gosteriyor. ancak cicegi burnunda teknik direktor selcuk inan, sonsuz basarilar dilerim kendisine, fatih hocadan iyi ogrendigi uzere merkezi cok iyi kapatinca yunus icin isler iyi gitmiyor. dolayisiyla devre arasinda da hoca tarafindan oyundan aliniyor.

    cok bilmiyorum nasil isliyor o tarz kurslar ama su kadronun yonetimini pro lisans kursunda ders diye analiz edebilirler diye dusunuyorum.

    ama iste boyle dusunmeyenler de var. sadece fikirlerin belirtilmesine saygi duyuyorum bu tarz konularda. once takimimin teknik direktorune saygi istiyorum.

    (bkz: 11 mart 2023 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın