resim
Atilla Karaoğlan
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 328
    dün var ile maçta tek taraflı bir yönetim sergilemiş hakem denilemeyecek şahıs.

    bizim her temiz top çalmamıza faul çalarken rakibin çok daha sert müdahalelerine devam kararı verdi. maçta birçok oyuncumuzun direkt ayağına basılan pozisyonlar oldu ama bırakın kartı bazılarına faul bile çalınmadı. hemen her dakikada kasımpaşa gol bulsun diye saçma sapan fauller de çalındı.

    uzatma dakikaları ise tam bir fiyaskoydu. ilk yarı ile ikinci yarı arasında hiçbir fark yoktu ama ilk yarı +2 uzarken ikinci yarı +9 uzadı hatta +9'da yetmedi maç +12'de falan bitti. bu fazla uzatma süresi olayı 2022 dünya kupası"nda başlatılan bir şeydi ama her iki yarıya da çok fazla ilave süre ekleniyordu. şu bile galatasaray aleyhine kullanılabiliyor ya helal olsun diyorum.

    kupa beyi tarafından bahsedilmiş bir konu ise penaltı beklediğimiz pozisyon. yahu tamam o pozisyonda hiçbir şey olmayabilir* ama sen orta hakem olarak oyun durduktan sonra hemen başlanmasına nasıl müsaade edersin? sonuçta ortada tartışmalı bir pozisyon var.

    donk'un zaniolo'ya tekme savurmasını ise sahada bulunan üç tane kör yancısının ise görmemesi onu da geçiyorum, var denen mekanizmanın hiç dahil olmaması tam bir şeref imtihanı bana göre.

    (bkz: 11 mart 2023 galatasaray kasımpaşa maçı)

    sonuç olarak aleyhimize var ile birlikte baya baya çalıştılar. benim bu elemanın yönetiminden anladığım; eğer beşiktaş futbolcusu iseniz kafa atmanız ve yumruk atmanız serbest. eğer galatasaray futbolcusu iseniz tekme yemeniz ve ayağınıza basılması serbest. buyrun size çifte standart.

    abartmadan söylüyorum galatasaray'ın her şampiyonluğu bu ve bunun gibi hakemlere rağmendir. 10 maç üst üste doğranırız 1 maçta lehimize yalandan bir şeyler olur tüm bir sezonu buna bağlarlar. rakip takımların bu algısına alet olan taraftarlarımız da oluyor ki ciddi manada bir sinir harbi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın