• 433
    galatasaray'ın rakibine göre üstün oyunu ile hak ettiği kazandığı maç. ligdeki diğer rakipler bir kaza kurşunu bekledi.. bekledi.. bekledi.. ama olmadı.. biraz çalışan kazanıyor bu durumda.. takımınıza icardi, zaniolo kalitesinde oyuncu alamıyorsanız, ama rakibiniz alıyorsa bu sonuçlar normal..

    aslında tutuktu galatasaray.. ama lig arası sonrasında böyle başlamaya da alıştırdı bizi.. 1 -0 oldu, bizim oldu..

    yunus ve barış alper özellikle mental açıdan alarm veriyor.. mental diyorum kendileri hala icardi'ye pas atmaları gerektiğini idrak etmemiş görünüyor.. bunu idrak etmiş bir kerem varken.. ve bu nedenle kerem'in ne kadar önemli bir pozisyon kazandığı ortada iken..

    bu arkadaşların gerçek ile bağ kuramadıklarını kendi önemlerini olduğundan çok farklı algıladıklarını düşünüyorum. bir çeşit azınlık psikolojileri var. ortama kapsayıcı şekilde dahil olmak yerine kendi adamını kollamak gerektiğine inanmışlar.. bunda zeka seviyelerinin etkisi var.. içselleştirdikleri yabancı antipatisi üzerine yoğrulmuş kültürün etkisi var..

    güvendikleri biri, kenara çekip bu hastalıklı zihin yapılarını değiştirebilir mi bilmiyorum.. kerem bu konuda bir şeyler söylüyor mu bilmiyorum.. ama bu kafa ile potansiyellerine yazık etme işareti veriyorlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın