• 272
    yerleşik savunmaya nitelikli hücum edemediğimiz bir ilk yarı oldu. mertens'in yokluğu belli oluyor zira topsuz oyunda hareketliliği ve top alma kabiliyeti ile takımın en iyi isimlerinden biri. mata ile olmayacağı sezon başından beri belliydi kaldığı 20 dakikada çok statik bir oyun çıkardı. öndeki oyuncularımız kasımpaşa'nın dar alanında kaybolup gitti. takımın icardi'ye yakın oynayıp onunla pas bağlantısı kurması gerekiyor. adekugbe'yi savunma arkasına kaçırmaya çalıştık başlangıçta; abdülkerim'de solda serbest oynuyor ama bu ikilinin arkada bıraktığı boşluk baş ağrıtabilir daha temkinli olmak lazım o bölgede. iki oyuncu arasında uyumsuzluk var.
    kasımpaşa orta blok karşılaması yapıyor. kanatlar bek gibi konumlanarak 5-3-2'ye dönüyorlar zaman zaman. savunmalarını değerlendirecek bir durum yok çünkü yeterince tehdit edemedik. 0-0'a odaklanmış durumdalar ciddi bir kontra planlarını da göremedik şu ana kadar.
    tempo düşük kaldı. hücumda iyi gitmiyor işler ama riske girip ortasahayı boşaltmak gibi maceralara da girmemek lazım 70'leri görene kadar. gol atacağız diye bu sefer arkada patlamayalım. leo dubois oyuna girme imkanı varsa girmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın