• 488
    fenerbahçe maçı öncesi basının yarattığı "sevilla eski gücünde değil, oradaki en kolay 1-2 takımdan biri" havası yaratması şimdi sözlükte gördüğüm "biz eşleşsek tokatlardık" söylemlerini falan boş muhabbet olarak görüyorum. her şeyden evvel bu kupanın sahibi olarak gediklisiyle karşılaştığın zaman bir "hop!" dersin.

    bizim ligin padişahı 5 büyük ligin vezirine fln denk olur anca. bu tarz takımları "kötü" diye nitelerken bizim takımlarımızla falan karşılaştırılmaması gerekiyor. 2018-2019 sezonunda bizi iç dış perişan eden schalke almanya ligini 14. bitirmişti mesela. adamlar ispanya liginin, almanya liginin, ingiliz liginin kötüsü işte bunu görmek gerekiyor. bizim karşılaştırılmamız gereken takımlar belçika, yunanistan, hollanda hadi en üst portekiz fln olmalı.

    ben son 10 senede bir türk takımının top 5 ligden bir takımı "eleme turunda" eleyebildiğini görmedim, hatırlamıyorum. en son galatasaray'ın 2013'te schalke'yi elemesi var sanırım.

    edit: bjk-liverpool ve fb-lazio eşleşmeleri hatırlatıldı haklı olarak ama 10 sene öncesine gitmek gerekiyor işte yakın zamanda çuvalla başarısızlık yanında bunlar parmakla gösteriliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın