resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 851
    kendisini kovdurmak için elinden geleni yapan hoca. yaptıklarının başka türlü izahı yok.
    1. başladığı kadro bence hatalıydı. valencia ile tek forvet çıkıp hemen arkasına yaratıcı bir oyuncu koymalıydı ki bu arda olmalıydı.
    2. rakibin stopersiz oynarken rossi veya emre mor ile kenardan bire bir, ikiye bir zorlayıp zaten dengesiz olan savunmasını dağıtabilirdi, yapmadı.
    3. beşli defans ve önünde iki ön libero oynatıp zaten az olan hücum gücünü iyice düşürdü. ilk yarıdaki pozisyonlar ferdi, valencia ve king'in bireysel çabalarıyla geldi. king'in kafa vuruşu hariç. o pozisyonların en büyük sebebi de sevilla savunmasıydı zaten. düşünün telles sol stoperdi.
    4. ikinci yarı oyuna neredeyse müdahale etmedi. irfancan'ı 85 dakika oyunda tuttu. adam sahada yürüdü resmen. görmemek imkansız. dalga geçer gibi fb taraftarının en büyük umudu arda'yı 85'te oyuna aldı.
    5. devre arası 7-8 milyon avroya transfer ettirdiği sol beki yine oynatmadı. önce lincoln, sonra da ferdi'yi oynattı o bölgede.
    6. crespo daha iyiyken o arao'yu oyunda tutup crespo'yu çıkardı.
    7. sahanın en iyisi valencia'yı çıkarıp yürümeye mecali olmayan pedro'yu oyuna aldı.

    daha yazarım da yoruldum vallahi. özet geçmek gerekirse fb teknik direktörü değil de sanki düşmanı olan biri bu maçta ne yapabilirse onu yaptı adam. çok ilginç. olan bizim ülke puanlarına oldu. bu arada sevilla gerçekten çok kötü takım. ikinci maçta her sonuç çıkabilir. dede saçmalamazsa tabi.

    (bkz: 9 mart 2023 sevilla fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın