resim
Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Arjantin
  • 127
    dun gece * itibariyle sampiyonlar ligi'nden elenen 2 takim, psg ve tottenham'in ex hocasi. 2 takim da sampiyonlar liginde o donemki kadrolarina gore beklenenin uzerinde isler yapmislardi.

    hadi psg'yi bir nebze kabul edebiliriz belki de, 91-92 sezonundan bu yana tek bir kupasi olmayan tottenham ne basarisizlik gordu de kendisini gonderdi kac zamandir anlayabilmis degilim. hala bu aptalliklarinin bedelini odediklerini dusunuyorum.

    tottenham'in basina geldigi 2014-15 sezonunda besinci, 2015-16 sezonunda ucuncu, 2016-17 sezonunda ikinci, 2017-18 sezonunda ucuncu ve son olarak ayrildigi 2018-19 sezonunda dorduncu olmus, ayrica o sezon sampiyonlar liginde finale cikmis, liverpool'u sahada ezmesine ragmen cok sanssiz sekilde kupayi kaybetmistir. bu sezonlarda da tottenham'in stadinin insaat halinde oldugunu ve maclarini wembley stadinda yaptiklarini da gozardi etmemek lazim.

    pochettino'yu kaybetmek ancak tottenham capsizliginda bir takimin yapacagi bir isti. simdi kendisi hakkinda tekrar tottenham'in basina gecebilecegi dillendiriliyor. kendisine 3-4 sene sabretmeyi akil edebilirler mi bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın