resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4448
    fatih hoca'nın bir senesini -ve bu şekilde de bir şampiyonluğumuzu- çöpe attığı cevherimiz. ilk sezonki maçlarında 3-5 dakika süreler önüne kemik gibi atılırken kerem defanstan top çalıp bütün orta sahayı kat edip, ömer bayram'a falan çarptırıp duvar pasıyla plase goller atıyordu. ama ne hikmetse akbaba'dan, babel'dan, soso'dan formayı alamıyordu, herhalde çok çalışmadığı için... bunlara rağmen hocaya saygısını bir gün bile eksik etmedi ki bu bile önemli bir gösterge.

    nitekim kerem 3. ligden, galatasaray kaptanlığına; her seviyede savaşını ve mücadelesini sonuna kadar vererek bugünlere gelmiş, apoletli ve karakterli bir oyuncu. kendisiyle hala devam eden bir savaşı var. hazırlık maçında marsilya ruleti deneyip kıl payıyla golü kaçırdığında kendisine kızabiliyor. bazen bunu dışarı da yansıtıyor ve insanlardan tepki alıyor. ama kerem'in en çok kendisine kızdığını ve bu şekilde de her gün ileri gidebildiğini görenler, kendisine saygı ve sevgiyle yaklaşıyor.

    keremciğim, güzel kardeşim. burada seni hep savundum, bir şekilde buraları okuduğunu umdum. kendine -ve arkadaşlarına- hiçbir zaman gereğinden fazla yüklenme, sen zaten bu karakterle hep ileri gideceksin ve kendi potansiyelinin zirvesine oynayacaksın. güzel bir kariyerin olsun ve en önemlisi şunu unutma:

    her anının tadını çıkar. böyle yetenek, karakter ve kariyer herkese nasip olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın