resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 246
    sağ bek olarak oldukça narin bir futbolcudur. bu takımına göre avantaj da getirebilir, dezavantaj da getirebilir. akıllı bir teknik direktör, ferdi'den geçiş hücumlarını önleyecek stoper/bek olmasını istemez. ferdi'nin savunmacılığına güvenerek iş yapmaz. akıllı bir teknik direktör, tersteki beki stoper/bek gibi kullanır, ferdi'yi önündeki kenar oyuncusuna göre içe veya kanada atıp, ferdi'den yaratıcılık bekler.

    174 boyu ve narin karakteri dolayısıyla hava toplarında, ikili mücadelelerde muhtemelen her zaman defoları olacak ferdi'nin. tıpkı messi'nin hava topu eksikliği gibi, haaland'ın bağlantı oyunu gibi, coman'ın bitiricilik problemleri gibi. her futbolcunun eksiği var, ferdi'nin de var.

    doğru kurguya giderse, ferdi iş yapabilecek bir futbolcu. ancak genel paket olarak boey'in önünde görmüyorum. boey eğer biraz şanslı olsa bam güm isabetli vurduğu şutlarla 3-4 golü hanesine yazdırmıştı. boey'in atletizmi çok üst düzey ancak balta bir futbolcu değil. topu çekip çizgiden hızla içeri attığı isabetli kısa pasları, geriden oyun kurulumundaki net kısa pasları unutuluyor. transfermarkt sirkini, saçma sapan football manager profillerini bir yana bırakmak gerek, boey harika bir çift yönlü bek. ferdi de çok değerli bir kreatif oyuncu. düşük tempo ile topu %60 alacak takımda ferdi'yi isterim. rakibe kabus gibi çökecek, %50-55 arası topa sahip olacak bir takımda ise boey'i isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın