resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4367
    kendisi hakkında hep çelişki yaşamışımdır. ilk 11 için değil, acaba rotasyon için dahi yeterli mi gibisinden. mostafa mohamed'in nantes durumuna biraz bakınmak istedim ve şöyle verilere ulaştım.

    santrfor olarak çıktığı 19 maçta 3 gol 2 asist yapmış, genel ortalama reytingi olarak 6.69 almış. yedekten girdiği ve santrfor oynadığı maç sayısı ise 14. bu 14 maçta 3 gol 1 asist üretmiş, 6.48 genel reyting almış. asıl dikkatimi çeken ise 1 maçta 10 numara pozisyonunda yer almış 1 gol 1 asist üretmiş ve 8.17 reyting almış.

    bu sezon mostafa'nın gözlemlediğim kadarıyla zayıf yönleri disiplin, pas ve bitiricilik. özellikle disiplin konusunda aşırı zayıf. güçlü yanları ise son pasları, hava topları ve defansif reaksiyonları.

    bir maç ile oyuncu yorumlanmaz fakat acaba 10 numara artı forveti yedekleyebilir mi diye düşündürmedi değil bu veriler. bu yıl orta saha üçlümüzde bulunan * * ve * üçlüsünün 6 asisti mevcut iken, mostafa'nın 5 asisti var. bana sorarsanız oyunu okuyamadığı için 10 numarayı etkili kullanamaz ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın